Brood is een groot onderdeel van veel mensen hun dagelijks dieet. Dan is het zeker belangrijk dat het brood voedzaam en lekker is.
Mijn passie voor pizza heeft geleid tot het ontdekken van de wereld van brood bakken en het opzetten van een microbakkerij aan huis. Het streven naar het beste recept en de juiste bereidingswijze heeft veel toewijding gevraagd en de liefde voor het bakken van kwaliteitsbrood aangewakkerd. Experimenteren met verschillende soorten meel en bloem, zuurdesem, hydratatie en de fermentatie. Eindeloze mogelijkheden! Er is heel veel gebakken en geproefd.
Nooit gedacht dat ik zo enthousiast kon worden van meel, water en zout. Als je je eenmaal verdiept hebt in de processen ga je het eindproduct nog meer waarderen.
Club Brood is voor mij de manier om veel bezig te zijn met goed en vers eten. Het enthousiasme wat ik zelf voor brood heb draag ik graag over aan anderen. Je kunt het zien als een club voor brood liefhebbers.
De bakkerij is echt micro, slechts 9 vierkante meter. Toch lukt het om er aardig wat brood te procuderen. Aangezien fietsen ook iets is wat ik graag doe, bezorg ik de bestellingen met mijn op maat gemaakte bakfiets in Weesp, Muiden en Driemond.